dansknorsksvensk

Levering

KOBRA sørger for levering med Post Danmark (man-fre) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. KOBRA kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender KOBRA naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. KOBRA tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. 

BEMÆRK:
PostDK leverer A-post fra 1-4 hverdage så fortvivl ikke, hvis du ikke modtager varen den efterfølgende dag.
Når du har sendt din bestilling modtager du en mail der bekræfter dine valg og den samlede pris, hvis ikke du modtager en bekræftigelse på mail - kontakt os da på kontakt@kobra.dk.

For bestillinger over 1500,- leveres gratis i hele Danmark som forsikret pakke.
For bestillinger under 1500,- tillægges 25,- i forsendelse og ekspeditionsgebyr.
 


Klik her for vores mobilside