Levering/Returnering

 

Levering

1-3 dages leveringstid - Ved mærkedage kan du opleve længere leveringstid.
Du har dog også mulighed for click and collect og afhente gratis på værkstedet. Du modtager en mail, når smykket er klar til afhetning.

 

Returnering

Hvis dit køb fra KOBRA ikke lever op til dine forventninger, tages disse retur inden for 30 dage. Ved returnering må smykkerne ikke være brugt eller beskadiget og returneringen foregår på købers ansvar.
OBS: Ved bestilling af et specielt fremstillet smykke, herunder personligt graveret smykker samt navnehalskæder og armbånd, stjernetegnsringe og specielt fremstillet størrelse giver køber samtykke til, at fremstillingen påbegyndes, og at fortrydelsesretten derefter bortfalder.

Du kan sende varen retur til følgende adresse:
KOBRA
Gisselfeldvej 6
2665 Vallensbæk Strand

Bemærk - vi henter ikke pakker fra DAO eller lignende - alt retur skal leveres til vores adresse på Gisselfeldvej 6 

 

Print denne retur seddel, udfyld og vedlæg den. Så går det hurtigere for os at ekspedere din retur vare.Returlabel / pakkelabel

Hvis du ønsker, at sende dit smykke retur kan du købe din pakkelabel hos os til 45,-
(forsikret pakke hos GLS med track and trace)
Hvis du er interesseret, så send en mail til info@kobra.dk og vi sender et link til pakkelabel til din E-mail.

Du kan også selv "stå for returnering" og bruge andre fragtmetoder - det er helt op til dig.

 

Generelt
Alle produkter er omfattet af købelovens 2 års reklamationsret på fabrikations- og materialefejl der konstateres ved varen.
Alle kobra.dk’s smykker og accessories er inkl. 25 % moms.

Vi har 30 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.