Levering/Returnering

 

 

 

Levering

1-3 dages leveringstid. Ring evt og spørg til din specifikke leveringsdato
Du har dog også mulighed for click and collect og afhente gratis på værkstedet. Du modtager en mail, når smykket er klar til afhentning.

 

Returnering

Hvis dit køb fra KOBRA ikke lever op til dine forventninger, tages disse retur inden for 30 dage. Ved returnering må smykkerne ikke være brugt eller beskadiget og returneringen foregår på købers ansvar.
OBS: Ved bestilling af et specielt fremstillet smykke, herunder personligt graveret smykker samt navnehalskæder og armbånd, stjernetegnsringe og specielt fremstillet størrelse giver køber samtykke til, at fremstillingen påbegyndes, og at fortrydelsesretten derefter bortfalder.Returlabel / pakkelabel

 Du kan nemt købe et returlabel til forsendelse af din ordre tilbage til Kobra i Vallensbæk eller du kan også komme hen til os fysisk og returnere/bytte din vare. Køb det her!

 

Sådan fungerer returlabel:

 1. Køb returlabel her på shoppen og udfyld dine informationer i checkout

2. Kobra genererer automatisk et returlabel som du modtager på mail

3. Udfyld retur-sedlen du fik med da du købte varen, eller vedlæg en note med ordrenummer, navn og tlf-nummerpå den oprindelige bestilling

4. Pak varen/varerne som du ønsker ombyttet sammen med retursedlen/noten.

5. Hent din QR returkode ned på din tlf eller print returlabel ud (den som du har modtaget på mail)

6. Gå til din nærmeste GLS pakkeshop og aflever pakken

7. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. 

 

OBS: KØB KUN 1 RETURLABEL - SELVOM DU HAR FLERE ORDRER

 

 

Vil du bytte dit smykke?
Vi har 30 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Når du vil bytte kan du også købe et returlabel som beskrevet ovenover og blot vedlægge en note i pakken med det/de produkter du ønsker at få byttet dine varer til. Vi kontakter dig via SMS så snart vi modtager din retur-pakke med smykkerne der skal byttes.

Du betaler kun for forsendelse til Kobra, og det er gratis når vi sender de nye produkter retur til dig.

 

 

Generelt
Alle produkter er omfattet af købelovens 2 års reklamationsret på fabrikations- og materialefejl der konstateres ved varen.
Alle kobra.dk’s smykker og accessories er inkl. 25 % moms.

Ønsker du at returnere din vare eller bytte den, men ikke med GLS, er du velkommen til at sende dine pakker på andre måder. Det skal blot sendes direkte til værkstedet - vi afhenter ikke i pakkeshops.